Renoveringsprojekt – utvärdering

 Material:
En gammal stol från biblioteket, tyg från tyg rummet, svart träfärg och vitt träfärg,

Saker jag har tränat detta arbetet:
Jag har lärt mig att trä en symaskin igen och har tränat på min syteknik som har gått mycket bättre. Har lärt mig att olika färger är bra för olika material som att ute möbler måste ha en vattenfast färg så inte färgen åker av……….

Arbetsgång:
Först så tog vi av alla delar från stolen och jag började använda sand papper och få bort all lack från förut. Sen måla de jag stolen svart medans Alice sydde nytt tyg på sitsen. Efter jag hade målat två lager av svart färg på stolen och Alice var klar med sitsen så byte vi roller och jag började sy på nytt tyg på stolens stödkudde och Alice målade text på stolen. När jag sydde så hittade jag ett tunt svart tyg som jag använde för att det fick plats perfekt och det var bekvämt. När jag sydde på tyget så använde jag symaskinen först för att tyget ska bli dubbelt sen när jag var klar med det så sydde jag för hand och använde en häftapparat för att sätta fast tyget på kudden. Efter det så var vi klara.

Utvärdering:

Ett av de bättre slöjd uppgifter jag har gjort och är väldigt stolt över det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *