Sverige Hjärta

Jag har gjort  ett hjärta i trä. Jag började tänka ut vad jag skulle göra med ”meningen med livet” så kom jag på att kärlek är en stor del i livet. Så jag gör ett hjärta.

Eftersom jag bor i Sverige så ……….

fick det bli med Sveriges flagga på. Jag började med att skissa ett hjärta, Jag är ju inte den bästa på att måla så jag fick ringa in insatsstyrkan (Emelie, Viktor) som kom och ställde upp. Det tog ca 10-15 minuter. Sen när vi va klara så fick jag såga så plywooden blev en fyrkant. Sen fick jag såga med sticksåg. Sen var det bara att slipa bort alla vassa flisar och måla. Under arbetet lärde jag mig att Emelie är en J**el på att måla hjärtan! Det jag gjorde bra var att tejpade innan jag målade. Jag målade två gånger så att både färgerna blev starka. Nästa gång ska jag tänka på att försöka måla ett hjärta själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *