Meningen med livet (Sköld med 3 olika bilder)

Jag har skissat på en sköld som mening med livet. Den kan ha 3 olika bilder som du kan måla hur som helst, jag  tog typ: Familj, Framtid (som ska vara tom eftersom man gör framtiden själv) och Vänner. Eftersom man vill skydda och behålla det man älskar så ville jag göra en sköld.

Jag började på att skissa hur sköldens form skulle vara och det tog lång tid eftersom jag inte kunde bestämma mig.

Jag började med att ha en STOR fyrkant med plywood som jag sedan sågade ut skölden med figursågen. Jag slipade välldigt länge men tillslut så blev jag klar (Jag använde det mjukaste sandpappret för att få mjuka kanter). Den hade ju vassa kanter och mycket vassa flisor som man var tvungen att slipa bort. Sen så målade jag hela skölden i vit/silver färg. Sedan så målade jagde 3 olika ”bilderna”. Jag fick använda maskeringstejp för att få tydliga linjer Jag blev inte så nöjd med hur en av de 3 blev men allt kan inte bli perfekt. Nästa gång ska jag vara snabbare på att bestämma mig på vad jag ska göra. OCH försöka göra en noggrann planering.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *