Slugt.se skiftar karaktär!

Först….
Ett stort tack till alla elever på Onsala Montessoriskola som skapat innehållet på bloggen under tre års tid, med kreativitet, uppfinningsrikedom och nyfikenhet. Ni är helt fantastiska och det har varit en glädje att utvecklas tillsammans med er.

Många fantastiska projekt har funnit vägen ut ur skaparverkstan genom bloggen och tillsammans tog ni arbetet till nominering bland ”topp 20” i Webbstjärnans tävling 2015.

NU blir det annorlunda! Jag tar med mig bloggen till nya platser och nya äventyr. Den är så etablerad att jag vill fortsätta driva den tillsammans med nya medarbetare (elever, kollegor mfl) under andra former!

Något som kommer att gälla även fortsättningsvis är att största delen av det som berättas i bloggflödet är skapat av elever!

Tips och trix om allt från formativ bedömning och projektledning till makerspacekoncept och ”makermindset” kommer att finnas parallellt, men bloggdelen kommer att fortsätta vara elevdriven i första hand! Syftet är att bidra till både digital kompetens på så många plan det går samtidigt och att bygga tillit till den egna förmågan och tro på att allt är möjligt.

Så, nystart!

Välkommen till bloggen som just nu kommer ha sitt fokus på skapandet i fritids:) Kanske blir det jag som står som avsändare på inläggen, men de kommer vara formulerade av upphovsmakarna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *