Nystart, omstart, uppstart…..

Nu går denna blogg in i ett nytt skede! Om bara några dagar möter den nya elever och kollegor i ett nytt sammanhang:) Spännande och roligt.

I bagaget finns tidigare elevers erfarenheter, upptäckter och uppfinningsrikedom, och jag ser fram mot en fortsättning med samma nyfikenhet som tidigare!

Fokus med bloggen kommer att fortsätta vara elevernas utveckling av digital kompetens! Syfte och mål är det lärande som sker genom möjligheten att vara aktiva skapare av materialet på bloggen i form av artiklar, instruktioner, inspirationsmaterial och dokumentation….. Eleverna kommer att skriva i skarpt läge med verkliga mottagare och vår roll som pedagoger är att leda varje elevs digitala såväl som praktiska lärande.

En del innehåll kommer att tas bort eller flyttas till inspirationssidor. Det får visa sig allt eftersom, när både jag och bloggen har landat i den nya miljön:)

Så, jag säger ”Hej” till nya elever och ”Tack” till alla ”gamla” 🙂 elever som varit med på bloggresan med www.slugt.se fram till nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *