Förkläde

Vad: Jag har gjort ett förkläde som har stjärnor på sig.

Hur: Jag började med att nåla fast mallen på tyget. Sedan målade jag runt mallen. Sedan tog jag bort mallen och efter det klippte jag ut grunden .  Sedan så sydde jag med sicksack runt grunden. Efter jag har sytt så viker jag in 1,5cm . Sedan stryker jag och tvärnålar och sedan syr jag med 1cm sömsmån.  Efter det så klippte jag ut 1 halsband och 2 knytband och 1 ficka. Jag tvärnålade och sydde ihop halsbandet och knytbandet med rät sidan inåt och tvärnålar runt hals och knytbandet men en kortsida ska vara öppen sedan ska man sy runt och sedan vränga halsbandet och knytbandet. Efter så ska man sy  sidan som var öppen. sedan ska du nåla fast banden ca 3cm in där banden ska sitta sedan ska man sy fast banden och sedan sy fast fickan sedan är man klar.

Jag blev nöjd med mitt förkläde!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *